Monday, November 22, 2010

' CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah .. '


Emm...apa eh nk bagi kat Encik Ben ni sempena birthday beliau. setelah dok pikir punya pikir rasanya nak bagi pakej ubat-ubatan le.. boleh Encik Ben???


Rasional saya bagi hadiah ni agar Encik Ben dan keluarga sihat walafiat selalu... kalu sakit cepat2 makan ubat ni,gerenti cepat sembuh dan gerenti dapat update blog slalu...hehe.
  
Oh ya, termasuk dengan free consultation tau En. Ben... kira spesel lani sebab kalu kat private hospital consultation pun kn bayar...ahaks...
Kos?  Free je,sebab saya kan druggist...ubat-ubat semua keliling saya je....
Akhir kalam... Selamat Hari Jadi En Ben!!! (Yg ke berapa nih?)







4 comments:

  1. alamak...mcm sama jer kita...huhuu..tp tak pa...yang penting isinya lain...huhu....

    good luck!!!!

    ReplyDelete
  2. Aisyah: tu la,lbih kurang sama kan hadiah kite.. xpe, u prescribe then i supply ubat. consultation kita sama2 bagi kat en ben...hehe.boleh gitu?

    Hishyamudin: tq,saja suka2 je join contest ni..

    ReplyDelete
  3. sehat leh slalu updated blog! hehee

    ReplyDelete